Selecciona tu región e idioma

Menú

Et trinn i riktig retning – Tilstandskontroll av gjennomføringer


Ny innsikt og praktiske erfaringer fra målinger av gjennomføringer muliggjør bedre oppfølging og lavere risiko for feil. 
Tre webinarer avholdt. Ta kontakt ved interesse.

Webinaret passer for alle som ønsker å lære om hvordan man mest mulig effektivt minimerer risiko for feil i 60 – 420 kV gjennomføringer.

Momenter
- Hvordan identifisere de mest risikoutsatte gjennomføringene?
- Hvordan forutse feil på tidlig stadium - og dermed forhindre et havari?
- Hva er viktigste metode for tilstandskontroll?
- På hvilke kriterier bør gjennomføringer skiftes ut?

Høyspenningsgjennomføringer er kritiske komponenter som utsettes for forskjellige termiske og elektriske påkjenninger, omgivelsesforhold og andre faktorer som påvirker påliteligheten. Svikt kan ha alvorlige konsekvenser.

Webinaret bygger videre på konklusjoner fra høstens brukermøte i Brukergruppen for kraft- og industritransformatorer. Deltakelse forutsetter allikevel ingen forkunnskaper.

Webinaret kjøres via Microsoft Teams. Det er lagt opp til varighet på totalt 3 timer med variert program og god tid til spørsmål og svar.

En av presentasjonene vil være på engelsk, resten på norsk eller svensk. Dokumentasjonspakken vil være norsk og delvis engelsk.

Agenda

Kontakt

Marianne Bergflødt
Tlf. 24 16 55 33 / 95 26 71 90

Transformatorservice

Personvern

Hitachi Energy Norway AS er ansvarlig for hvordan dine personopplysninger behandles. Dine personopplysninger vil bli brukt til å registrere din deltagelse ved Hitachi Energy Norway AS sine webinarer basert på berettiget interesse. Vi samler kun inn navn og epost-adresse. For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger og hva dine juridiske rettigheter er med hensyn til disse personopplysningene henvises det til vår fulle personvernerklæring.

Om oss

1. juli 2020 lanserte vi vårt nye globale selskap Hitachi Energy. Dette markerer gjennomføringen av forretningstransaksjonen som utgjør joint venture mellom Hitachi og Power Grids-virksomheten til Hitachi Energy-gruppen. Selskapet leverer produkter, systemer og tjenester utviklet for å møte markedets økende behov for energi med minimal påvirkning på miljøet. Virksomheten leverer til segmentene energiforsyning, transport og infrastruktur og industri. Hitachi har en eierandel på 80,1 % og Hitachi Energy 19,9 % i den nye enheten. Hitachi Energy Norway AS representerer den norske delen av virksomheten. Selskapet har 300 ansatte i Norge fordelt på følgende seks lokasjoner; Oslo, Drammen, Skien, Bergen, Trondheim og Harstad.

I Hitachi har vi funnet en solid og langsiktig partner som vil styrke Power Grids-virksomhetens visjon og mål om å utvikle og levere et sterkere, smartere og grønnere kraftsystem.