Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 03-05-2024

1 min read

Hitachi Energy tukemaan hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Starsia: ”Haluamme olla tukemassa hyviä tekoja ja yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille.”

Hitachi Energy on solminut sopimuksen vaasalaisen hyväntekeväisyysjärjestö Wasa Starsin kanssa seudun lasten ja nuorten tukemiseksi. Wasa Stars on vapaaehtoispohjalta toimiva hyväntekeväisyysjärjestö , jonka toiminnan tarkoituksena on tukea Vaasan seudun nuorten urheilutoimintaa ja näin edesauttaa tasapuolisia mahdollisuuksia.
Kuvassa Miia Salo, Annemari Vanhaviitakoski ja Jaakko Jokela Wasa Starsista sekä Hitachi Energyltä Jaana Nikkari, Jukka Auranen ja Kaija Lehtineva

Kuvassa vasemmalta: Miia Salo, Annemari Vanhaviitakoski ja Jaakko Jokela Wasa Starsista sekä Hitachi Energyltä Jaana Nikkari, Jukka Auranen ja Kaija Lehtineva.

”Kumppanuuksia valitessamme painotamme yhteistyötä, joka tukee yhtiömme arvoja, joita ovat vilpittömyys, pioneerihenki ja harmonia. Haluamme olla tukemassa ja mahdollistamassa hyviä tekoja sekä yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille ja näin osaltamme rakentamassa parempaa tulevaisuutta ja yhteiskuntaa. Wasa Starsin toiminnan painopisteet ja arvopohja kohtaavat omamme. Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme olla mukana tukemassa toimintaa ja tekemistä, jonka perusta on hyvän edistämisessä ja mahdollistaa Vaasan seudun nuorille ja lapsille mielekkään vapaa-ajan sekä eväät omien unelmien tavoitteluun”, toimitusjohtaja Matti Vaattovaara Hitachi Energy Finlandista sanoo.

”Mahtava juttu saada globaalisti vahva ja paikallisesti toimiva yritys tukemaan toimintaamme. Tämän yhteistyön avulla pystymme tukemaan monia alueen nuoria urheilijoita. Toivomme, että tämä Innostaa myös alueen muita suuria yrityksiä lähtemään mukaan”, sanoo Wasa Starsin toiminnanjohtaja Jaakko Jokela.

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka kehittää ja valmistaa Suomessa monia vihreän energiasiirtymän, ja myös Suomen sähkön huoltovarmuuden kannalta keskeisiä avainteknologioita. Yhtiön toiminnan tarkoitus on edistää kestävän kehityksen mukaista energiatulevaisuutta kaikille.Yhtiö työllistää Suomessa yli 600 henkilöä, joista noin 500 Vaasan seudulla. 

Get to know more