Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 07-06-2024

1 min read

Hitachi Energyn uusi tuotanto- ja teknologiakeskus on Hitachi Energy Park

Hitachi Energy investoi 180 miljoonaa dollaria Suomeen ja rakentaa Vaasan-seudulle uuden yli 30 000 neliömetrin tuotanto- ja teknologiakeskuksen. Henkilöstön yhteisellä ideoinnilla uuden keskuksen nimeksi on valittu Hitachi Energy Park.
Havainnekuva Hitachi Energyn uudesta tuotanto- ja teknologiakampuksesta. Kuva: WasaGroup
Havainnekuva Hitachi Energyn uudesta tuotanto- ja teknologiakampuksesta. Kuva: WasaGroup

Hitachi Energy investoi noin 180 miljoonaa dollaria uuteen tuotanto- ja teknologiakampukseen Mustasaaren Vikbyhyn tukemaan energiasiirtymää.

Uuteen Hitachi Energy Park -tuotanto- ja teknologiakeskukseen rakennetaan modernit toimistotilat sekä uusi huipputeknologiaa edustava muuntajatehdas, jonka myötä muuntajien tuotanto- ja testauskapasiteetti kaksinkertaistuu Suomessa vastaamaan energiamurroksen myötä kasvavaan kysyntään. Investoinnin myötä yhtiö rekrytoi noin 200 uutta työntekijää.

Watch video / Katso video: