Choose your region and language

Go

Menu

Web Story Finland 22-09-2021

1 min read

My Power Grids Story - Marika Viinikainen

Olen Marika Viinikainen ja työskentelen Grid Automation -liiketoiminnan Business Controllerina. Hitachi ABB Power Gridsissä olen ollut yhtiön perustamisesta lähtien ja ABB-historiaa on takana vuodesta 2009.

Parasta työssäni on ehdottomasti monipuolisuus. Saan tehdä vaihtelevia controller-töitä niin projektien, palveluiden kuin tuotemyynnin ja tuotekehityksenkin parissa. Ympärilläni on raudanlujia ammattilaisia monelta eri osa-alueelta, ja joka päivä jokainen meistä oppii lisää toisiltaan. Hitachi ABB Power Grids tarjoaa myös hyviä uramahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä.

Parasta tiimimme työkulttuurissa on tekemisen meininki. Jatkuvasti vastaan tulee uusia ja väliin hankaliakin asioita, mutta yhdessä niitä mietitään ja ratkaistaan. Välillä tilanteissa tarvitaan myös huumoria ja sitä meiltä löytyy.

Työni luo minulle merkityksen tunnetta, koska voin auttaa ja tukea liiketoimintaa niin päivittäisessä työssäni kuin myös ennakoimalla tulevaa. Hyvä ja tiivis yhteistyö yhtiön koko taloustiimin kesken on myös asia, jota arvostan suuresti.

Olen ylpeä siitä, että Hitachi ABB Power Grids toimii edelläkävijänä kestävän kehityksen saralla sekä siitä, että yhtiössämme on rohkeasti lähdetty rakentamaan uutta yrityskulttuuria. Katse on tulevaisuuteen.