Selecciona tu región e idioma

Menú

Features Finland 15-11-2022

2 min read

Ilo työskennellä edistyneen teknologian parissa huippuosaajien kanssa

Projektisuunnittelija Eliaksen työtehtävät Hitachi Energyssä kesällä 2022 sisälsivät muun muassa projektiaikataulujen hallintaa ja resurssisuunnittelua. Työssään hän pääsi näkemään
Kuvassa kesätöissä Hitachi Energyssä ollut Elias
1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelet Hitachi Energyssä? 
 

Olen Elias Helsingistä. Opiskelen viimeistä vuotta Vaasan yliopiston Smart Energy -maisteriohjelmassa. Kesätyössäni työskentelin Project Plannerin roolissa Grid Integration -liiketoimintayksikössä.

2. Mitä kautta päädyit töihin Hitachi Energyyn?

Aloitin Hitachi Energyllä jo tammikuussa 2020 datakeskusprojektien parissa. Tuon jälkeen olen aloittanut maisteriopinnot ja saanut opintojen ohella mahdollisuuden jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti

3. Mitä työtehtäväsi sisältävät? 

Työtehtäviini kuuluu projektiaikataulujen ylläpito ja aikatauluttaminen sekä resurssisuunnittelu ja työmäärien arvioiminen. Lisäksi kerään dataa projektien myynnin ja toteutuksen suunnittelusta ja raportoin niistä.

4. Mitä sellaista olet kesän aikana oppinut, mistä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Työssäni olen päässyt näkemään kokonaisuudessaan projektitoimitusten eri vaiheet ja saanut näin erinomaisen näkemyksen projektiliiketoimintaan ja sen lainalaisuuksiin. Lisäksi käytin päivittäin projektinhallinta-, raportointi- ja analysointityökaluja. Tästä osaamisesta on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa.

5. Mikä työskentelyssä on ollut parasta?

Parasta työssäni on ollut se, että saan työskennellä monien ainutlaatuisten ja kansainvälisten projektien parissa yhdessä huippuammattilaisten kanssa, mikä on sekä mielekästä että erittäin opettavaista. Meillä on mahtava tiimi, josta tietää aina saavansa apua tilanteeseen kuin tilanteeseen.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyn?

Hitachi Energyssä saa tehdä työtä edistyneen teknologian parissa yhdessä alan huippuosaajien kanssa kansainvälisissä projekteissa, joista saa arvokasta oppia myös omalle työuralle. Hitachi Energy tarjoaa monia mielenkiintoisia tehtäviä kestävän kehityksen mukaisen energiatulevaisuuden rakentamiseksi. Työympäristö on erinomainen ja kesätyöntekijöiden tarpeet otetaan hienosti huomioon esimerkiksi opintojen suhteen.