Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 03-01-2022

2 min read

Joustava työnantaja, joka ymmärtää, että opiskelijalle myös opiskelut ovat tärkeitä

Kesätyöntekijätarina Robin 2021

Rahoitusta opiskeleva Robin on ollut jo kaksi kesää Hitachi Energyssä. Hänen työtehtäviinsä kuuluu muun muassa luottoriskitason seurantaa. Vaikka Robin työskenteli miltei koko kesän etänä, on hän sitä mieltä, että kotona työskentely on tehokasta, kun tekee sen oikein – rutiineja noudattaen.

 

1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelet Hitachi Energyssä?

Olen Robin, 24-vuotias opiskelija Vöyriltä. Opiskelen neljättä vuotta rahoitusta Hankenilla. Työskentelen taloushallinnossa ja tämä on minun toinen kesäni yhtiössä.

2. Mitä kautta päädyit töihin Hitachi Energyyn?

Olen aloittanut kesätyöntekijänä jo kesällä 2020. Jatkoin kesän jälkeen samoissa töissä opiskeluiden ohella ja sain kesätyöpaikan myös kesälle 2021. Olen ehtinyt saada hyvän kuvan työskentelytavoista.

3. Mitä työtehtäviisi kuuluu? 

Työtehtäväni sisältävät asiakkaiden maksujen, laskujen ja meidän luottoriskitasomme seurantaa.

4. Mikä työskentelyssä on ollut parasta?

Taloushallintotiimi on suhteellisen pieni, mikä on mielestäni ollut hyvä juttu. Olen saanut seurata eri alueiden työtehtäviä, ja sitä kautta saanut hyvän kokonaiskuvan yhtiön toiminnasta. Kollegani ovat olleet todella ystävällisiä ja auttaneet aina, kun siihen on ollut tarvetta.

 5. Mitä sellaista olet kesän aikana oppinut, mistä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Aloitin työt koronapandemian alussa ja jouduin heti etäkonttoriin. Olen käynyt toimistolla vain noin kerran kuukaudessa. Etätyöskentely kotona on tehokasta, kun tekee sen oikein. Se vaatii vankkoja rutiineja ja itsekuria.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyyn?

Hitachi Energy on markkinajohtaja ja edistää puhtaampaa tulevaisuutta meille kaikille. Hitachi Energy on myös joustava työnantaja, joka ymmärtää, että opiskelijalle myös opiskelut ovat yhtä tärkeitä kuin työt. Yhtiön sisällä on myös tarjolla paljon työpaikkoja eri puolilla maailmaa, jos halua kehittää itseään kansainvälisesti.

Get to know more