Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 03-01-2022

1 min read

Kesätyöhakumme on käynnistynyt

People banner shotterstock photo

Hitachi Energy tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia eri alan opiskelijoille. Tehtävät ovat pääasiassa Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä, mutta paikkoja on tarjolla muillakin paikkakunnilla. Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka edistää kestävän kehityksen mukaista energiatulevaisuutta kaikille. Avaa ovi mahdollisuuksien maailmaan ja käynnistä urasi Hitachi Energyssä.

”Monelle opiskelijalle tämä voi olla se ensimmäinen kurkistus ja askel työelämään. Meille työnantajana on tärkeää, että saamme tulevaisuuden tekijöitä mukaan vaikuttamaan, oppimaan ja tutustumaan tähän mielenkiintoiseen alaan. Monen nykyisen työntekijämme ura on alkanut juurikin kesätöistä yrityksessämme”, Hitachi Energyn työnantajamielikuvasta ja rekrytoinneista vastaava Marika Kuusisto kertoo. ”Kannattaa laittaa hakemusta tulemaan saman tien, sillä käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo ennen hakuajan päättymistä.”

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihin ja laita hakemus tulemaan helmikuun loppuun mennessä. Tarjolla on kesätyöpaikkoja 1–4 kuukaudeksi 18-vuotta täyttäneille hakijoille.

Marika Kuusiston mentorointiohjelman kuva
Meille työnantajana on tärkeää, että saamme tulevaisuuden tekijöitä mukaan vaikuttamaan, oppimaan ja tutustumaan tähän mielenkiintoiseen alaan. Monen nykyisen työntekijämme ura on alkanut juurikin kesätöistä yrityksessämme”, Hitachi Energyn työnantajamielikuvasta ja rekrytoinneista vastaava Marika Kuusisto kertoo.