Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 15-11-2022

2 min read

Kesätyö tarjosi todellisen kokemuksen globaalin yhtiön jokapäiväisestä toiminnasta

Kauppatieteitä opiskeleva Ursula työskenteli viime kesänä Hitachi Energyssä hankinnassa operatiivisen oston tehtävissä. Ursulan mukaan parasta kesätyössä on ollut kannustava ja dynaaminen työilmapiiri, jossa jokainen työntekijä on arvokas.

Kuvassa kesätöissä Hitachi Energyssä ollut Ursula

1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelit Hitachi Energyssä? 

Olen Ursula Vaasasta ja opiskelen kolmatta vuotta Business Management & Administration -ohjelmassa kansainvälisessä yliopistossa Barcelonassa. Kesän 2022 työskentelin Hitachi Energyssä hankinnassa, Supply Chain Management -tiimissä.

2. Mitä kautta päädyit töihin?

Ulkomailla kauppatieteitä opiskellessani tavoitteeni kesälle oli löytää opiskelujani vastaavaa työtä ja päätin selvittää, mitä mahdollisuuksia Vaasasta löytyi. Kuultuani Hitachi Energyn kesätyöntekijöille suunnatuista harjoittelijapaikoista päätin lähettää hakemukseni. Minulla kävi onni, kun Supply Chain Management -tiimi ilmoitti haluavansa joukkoonsa uuden kesäharjoittelijan.

3. Mitä työtehtäviisi kuului? 

Työtehtäväni liittyivät operatiiviseen ostoon: tilausten tekoon, vahvistamiseen ja vastaanottamiseen. Työpäiviin sisältyi myös paljon yhteistyötä toimittajien kanssa.

4. Mitä sellaista kesän aikana opit, josta on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Opin miten suuret globaalit yhtiöt toimivat ja millainen merkitys eri yksiköiden yhteistyöllä on koko kansainvälisen organisaation kannalta. Toisin sanoen olen oppinut hahmottamaan yhtiön kokonaiskuvaa yksityiskohtaisten ostotehtävien ja -prosessien lisäksi.

5. Mikä työskentelyssä on ollut parasta?

Hitachi Energyssä tuntee aidosti kuuluvansa osaksi toimivansa osana suurta globaalia yhteisöä ja kuuluvansa joukkoon. Lisäksi parasta on ollut kannustava ja dynaaminen työilmapiiri. Olet sitten uusi kesätyöharjoittelija tai vuosia kokemusta kerryttänyt työntekijä, olemme kaikki samassa tiimissä, jossa jokainen työntekijä on arvokas.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyn? 

Suosittelen lämpimästi Hitachi Energyä kaikille kesätöitä etsiville – varsinkin heille, jotka etsivät työkokemusta kansainvälisestä yhtiöstä. Hitachi Energy tarjoaa todellisen kokemuksen globaalin yhtiön jokapäiväisestä toiminnasta. Täällä saa kokea, että omalla työllä on merkitystä. Työolosuhteet ovat huippuluokkaa ja kollegat aina kannustavia.