Escolha a sua região e idioma

Ir

Menu

Features Finland 03-01-2022

2 min read

Kesätyöntekijöillä mahdollisuus kartuttaa kansainvälisesti arvostettua työkokemusta

Kesätyöntekijätarinat Soja
Tuotantotaloutta opiskeleva Soja työskentelee myynnin tuen työtehtävissä. Soja on kesän aikana oppinut paljon kaupallisesta asioimisesta, eri järjestelmien käytöstä sekä ongelmaratkaisu- ja tiimityöskentelytaitoja.
 

1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelet Hitachi Energyssä?

Olen Soja ja opiskelen kolmatta vuotta tuotantotaloutta Vaasan yliopistossa. Työskentelen Hitachi Energyssä Grid Automation -liiketoiminnassa myynnin tuen tehtävissä.

2. Mitä kautta päädyit töihin Hitachi Energyyn?

Olin kuullut paljon hyvää Hitachi Energystä opiskelutovereiltani, ja päädyin hakemaan heti tammikuussa auenneessa kesätyöhaussa juuri tähän kyseiseen työtehtävään. Sain onnekseni kutsun työhaastatteluun, minkä jälkeen minulle tarjottiin työpaikkaa.

3. Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäviini kuuluu asiakkaidemme tilausten käsittely ja laskutus. Autan asiakkaitamme myös tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi vastaan osaltani asiakkaille lähtevistä toimituksista, eli käytännössä hoidan lähetyspaperit sekä tilaan rahdin noutamaan lähetyksen.

4. Mikä työssäsi on ollut parasta?

Työssäni on ollut parasta sen monipuolisuus sekä se, että olen päässyt todella haastamaan itseäni. Asiakaslähtöisessä työssä olen päässyt ratkomaan monenlaisia ongelmia yhteistyössä tiimiemme kanssa. Parasta on, kun ongelmat saadaan ratkaistua.  Siitä syntyy onnistumisen tunne! Työyhteisömme on kansainvälinen ja onkin ollut hienoa päästä työskentelemään myös eri maiden kollegojen kanssa.

5. Mitä sellaista olet kesän aikana oppinut, mistä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Monen eri järjestelmän käytön opettelu on ollut todella mielenkiintoista sekä siitä on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Lisäksi olen oppinut paljon eri maiden säännöksistä ja vaatimuksista liittyen kaupalliseen asioimiseen. Arvokasta oppia ovat olleet englannin kielitaidon karttuminen sekä ongelmanratkaisu- ja tiimityöskentelytaitojen kehittyminen globaalilla tasolla.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyn?

Hitachi Energyssä on tarjota monia mahdollisuuksia, jotka kartuttavat kansainvälisesti arvostettua työkokemusta. Lisäksi on hienoa, että työtehtäviä löytyy eri opiskeluvaiheissa oleville. Täällä kesätyöntekijöitä arvostetaan sekä heille annetaan vastuuta.  Näin pääsee kehittymään työntekijänä ja edistämään omaa työuraa.

Get to know more