Wählen Sie Ihre Region und Ihre Sprache

Los

Menü

Webbinarium: Sol, vind och volt


Vi möter idag en ökad andel integrering av förnybar energi vilket ökar utmaningar att upprätthålla en god elkvalitet på vårt elnät.

Varmt välkommen till det här webbinariet där vi tillsammans med Metrum kommer guida er genom vikten av god elkvalitet, utmaningar med integrering av förnybar energi och att genomföra analyser för att veta vilka insatser som behöver åtgärdas.  

Hitachi Energys innovativa spänningsregulator för distributionsnät är en lösning som hjälper till att justera spänningsvariationer i elnätet, det kommer du bland annat få veta mer om. Tillsammans med Vara Energi genomfördes förra året ett intressant projekt, vi berättar om utmaningar, åtgärder och de lösningar som gjordes där.

Anmäl dig redan idag! 

Anmälan webbinarium

Sol, vind och volt.

Agenda

Föredragshållare

Samarbete för bättre elkvalitet - Hitachi Energy och Metrum
 

Hitachi Energy och Metrum Sweden AB inledde under 2021 ett utvecklingssamarbete med ambitionen att hitta lösningar för problem med elkvalitet, speciellt kopplat till en större andel förnybar elproduktion i elnätet och problem med en större andel laddning av elfordon. Kompetens och lösningar från de båda bolagen kombineras med målet att erbjuda träffsäkra och tillförlitliga helhetslösningar. Hitachi Energys analyser, produkter och tjänster med Metrums mätdata kan skapa ett mer komplett erbjudande inom elkvalitet till våra kunder.

Available on demand

Kontakta oss för mer information


Foto Jonas Bilberg
Anna Odén

Marknadskommunikation

+46 10 738 6612
Fredrik Isacsson

Account Manager

010-738 10 22