Escolha sua região e idioma

Ir

Menu

hand pointing different energy sectors

Hajautetun sähköntuotannon älykkäät käyttö- ja kunnossapitopalvelut sähköjärjestelmien käytettävyyden maksimoimiseksi -webinaarin tallenne

terça-feira, 29.03.2022, 09:00 - 09:45 EEST
Online
  • Webinar

Hajautetun sähköntuotannon älykkäät käyttö- ja kunnossapitopalvelut sähköjärjestelmien käytettävyyden maksimoimiseksi -webinaarissa käydään läpi sähköjärjestelmien käyttö-, valvonta- ja ylläpitopalvelujamme hajautettuun energiantuotantoon. Lisäksi tutustaan sähköjärjestelmän huoltojen suunnitteluun ja huollontarpeen määrittämiseen kehitettyihin nykyaikaisiin työkaluihin.

Webinaarissa pureudutaan myös hajautetun energiantuotannon tulevaisuuden vaatimuksiin sekä niihin liittyviin ratkaisuihimme. Asiantuntijana toimii Tomi Turkia Hitachi Energyltä.  

Katso Hajautetun sähköntuotannon älykkäät käyttö- ja kunnossapitopalvelut sähköjärjestelmien käytettävyyden maksimoimiseksi -webinaarin tallenne: 

Lisätietoja

Kuvassa Tomi Turkia Hitachi Energy
Tomi Turkia
+358 50 335 8161

Tutustu ratkaisuihimme

Digitaalista sähköaseman kunnossapitoa TuuliMuukon tuulipuistossa

TuuliMuukon tuulipuisto on maailman ensimmäinen tuulipuisto, jonka sähköaseman kunnossapitoa tukee RelCare-palvelu. Tavoitteena on ensiluokkainen käytettävyys pienemmin kustannuksin.