Choose your region and language

Go

Menu

Tarjoamme mielenkiintoisia 1–4 kuukauden mittaisia kesätyöpaikkoja motivoituneille eri alojen opiskelijoille. Työpaikat ovat pääasiassa Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä, mutta paikkoja on tarjolla muillakin paikkakunnilla. Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias.

Hakuprosessi

Kesätyöhakumme alkaa 3. tammikuuta ja päättyy helmikuun lopussa, 28.2.2022. Huomioimme vain sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset. Voit hakemuksen yhteydessä valita haluamasi tehtävät ja sijainnin, jossa haluat työskennellä.

Kesätyöpaikkamme 2022 - tutustu ja hae:

Kukin rekrytoiva esimies ottaa suoraan yhteyttä potentiaalisiin ehdokkaisiin ja sopii haastattelusta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Huomioithan myös, että vain hakuaikana jätetyt hakemukset huomioidaan. Ilmoitamme prosessin etenemisestä kaikille hakijoille huhtikuun loppuun mennessä. 

Summer Jobs in Finland 

You can find information about our summer jobs in Finland > from here. Learn more and submit your application by the end of February. 

Avaa ovi mahdollisuuksien maailmaan ja käynnistä urasi Hitachi Energyssä