Choose your region and language

Go

Menu

Hitachi Energy in Hungary

A Hitachi Energy úttörő a technológiában.

Vezető energia- és digitális technológiánk, fejlett automatizálási rendszereink és nyílt digitális platformjaink átalakítják ügyfeleink üzleti vállalkozásait, és jelentős működési és üzleti értéket képviselnek. 

Mindezt csakis az energia-értéklánc összes elemének hatékony digitalizálásával lehet megvalósítani. A Hitachi Energynél vezető nyílt digitális platformokat használunk, hogy hálózatainkat a fenntartható energia jövőjének korszakába tehessük. 

Hozzájárulunk az úttörő megoldásokhoz, amelyek a világ energiahálózatait erősebbé, intelligensebbé és zöldebbé teszik. Az eredmény: megbízhatóbb, intelligensebb és a mindenki számára fenntartható energia jövőjére összpontosító hálózatok. A Hitachi Energy fenntartható, digitális energiamegoldásainak fejlett portfólióján keresztül még nagyobb értéket teremtünk az energia (közüzemi) és az ipari szektor, a mobilitás, az informatika és az élet (városok) területén.

Globe sphere orb model effigy. (vintage style)

Helyszín térkép

Keresse meg a Hitachi Energy összes magyarországi helyszínét

“We will as a pioneering technology leader continue to focus on what brings value to our customers and partners and we will co-create and develop new products and digital solutions that will support a sustainable energy future.”

Claudio Facchin - Chief Executive Officer of Hitachi Energy
Budapest, Hungary. Night view on Parliament building over delta of Danube river.

Kik vagyunk

Advancing a sustainable energy future for all

Úgy gondoljuk, hogy egy erősebb, intelligensebb és környezetbarátabb energiahálózat lehetővé tétele elősegítheti a fenntartható energia jövőjét. A hozzáférhető energia elengedhetetlen a társadalom és az üzleti vállalkozások növekedéséhez, de csak a gazdasági, társadalmi és környezeti értékteremtés egymással összhangban történő kiegyensúlyozásával történhet valódi előrelépés a mi generációnk és a jövő nemzedékei számára.

Célunk

„A fenntartható energia jövője érdekében úttörő és digitális technológiáival a Hitachi Energy a legmegfelelőbb partner az erősebb, intelligensebb és zöldebb hálózatok kialakítására.”

Több mint százéves vállalatként a Hitachi és az ABB is számos technológiai innovációt és fejlesztést tudhat magáénak.Hitachi Energyként az úttörő szakértelemnek erre a messzire visszanyúló, gazdag örökségére építünk, hogy szembenézzünk a vásárlók és a társadalom mai kihívásaival. 

Szervezeti felépítés

Tudjon meg többet üzletünkről és arról, hogyan szervezzük működésünket úgy, hogy az ügyfelek sikeresek legyenek.  

Vállalkozásunk globális vezető szerepet tölt be az energiatechnológiában. Az ügyfelek az energia, a mobilitás, az informatika, az ipar és az infrastruktúra szektorában bíznak világszínvonalú szakértői csapatunkban, hogy úttörő és digitális megoldásokat szállítanak az energia-értéklánc egész területén. A megoldások segítenek kielégíteni a növekvő villamosenergia-igényt: megfizethető, megbízható, fenntartható és modern módon. 

Projektbemutató

Szakembereink minden évben több ezer projektet valósítanak meg szerte a világon. Íme néhány néhány közelmúltbeli projekt-történet, amelyeket szeretnénk bemutatni. Kombinálva segít megvilágítani, hogyan szállítunk úttörő és digitális technológiákat, amelyek hozzájárulnak az ügyfelek sikeréhez és a fenntarthatóbb energia jövőjéhez.