Choose your region and language

Go

Menu

Hitachi Energy Norway AS. Selskapsinformasjon

In English
Hitachi Energy er pådriver for et mer bærekraftig, fleksibelt og sikkert energisystem. Vi bistår kunder innen energiforsyning, industri, transport og infrastruktur med innovative løsninger og tjenester gjennom hele verdikjeden. 

For komplett selskapsinformasjon; Se nederst på siden. 
Via link får du tilgang til en oversikt over ledergruppen for Hitachi Energy i Norge

Siden vi ble Hitachi Energy har vi løpende jobbet med å forenkle, forbedre og harmonisere våre globale forretningsprosesser og applikasjoner. Oppgraderingen av systemer og prosesser gjør at vi kan jobbe mer effektivt samtidig som det vil styrke samarbeidet med våre kunder og samarbeidspartnere.  

Nytt globalt økonomisystem  
Vi implementerte nytt globalt økonomisystem, SAP S/4HANA i oktober 2023.

Ny norsk bankforbindelse 
I tilknytning til implementering av nytt økonomisystem skiftet vi bankforbindelse til Nordea. 

Telefoniløsning og telefonnummer, 21 62 00 00
Se under for telefoniløsning som fungerer som følger

Sentralbord
Dersom du vet hvem du skal snakke med; Tast 1, så kommer du til sentralbordet og blir satt over direkte. Åpningstiden for vårt sentralbord er fra kl. 08.00 - 16.00.

Hitachi Energys Customer Connect Center
Dersom du ikke vet hvem du skal snakke med; Tast 2, så kommer du til vårt Customer Connect Center. Ut i fra opplysninger vi mottar registreres det en sak via vårt kundebehandlingssystem. Deretter skjer oppfølgingen av henvendelser via våre lokale kontaktpersoner. i Norge På dagtid (kl. 08.00 - 16.00) betjenes senteret av norsktalende personell. Vårt globale Customer Connect Center er åpent 24/7 alle dager.
Epost-adresse: [email protected]
Du kan også chatte med vårt personell via  hjemmesiden: www.hitachienergy.com/contact-us

Vårt hovedkontor i Oslo
Vårt hovedkontor er lokalisert på Helsfyr i Oslo. Adresse: Innspurten 11D, 0663 Oslo. Hovedkontoret ligger vegg i vegg med Intility Arena og også ved et av de største trafikknutepunktene i byen. Vi er spesialister på sirkulærøkonomi og effektiv produksjon, overføring og bruk av elektrisitet, og det  var viktig for oss at nybygget er klima- og miljøvennlig. Valle View gir en mulighet for å utforske nye måter å både arbeide og samarbeide på, og energiforbruket  ved nybygget  er redusert til én tredjedel. 
Vi ser frem til å ønske dere velkommen til vårt hovedkontor

Visste du at vi har et Digitalt kundesenter?
Vårt digitale kundesenter er lokalisert ved vårt hovedkontor. Kundesenteret er en uformell arena for erfaringsutveksling, klargjøring og forståelse av nye løsninger for fremtidig sikker drift, risikobasert vedlikehold og smartere overvåking.Senteret tilbyr et moderne og innovativt miljø hvor du kommer tett på vår digitale portefølje. Ta turen innom og bli med på en digital reise. Les mer her.

Om du har spørsmå knyttet til informasjonen; Ta gjerne kontakt med vårt kontaktsenter eller din kontaktperson hos oss. Vi ser frem til videre samarbeid.

Hjemmeside

Woman office worker discussing new project with colleague during working day in coworking

Kontaktpersoner i Norge

Hitachi Energy Customer Connect Center

Welcome to Hitachi Energy’s Customer Connect Center. This is your single point of entry for any questions on products, systems, or services across our wide portfolio. Experienced specialists are here for you 24 hours a day, 365 days a year.