Choose your region and language

Go

Menu

Web Story Finland 18-01-2021

1 min read

My Power Grids Story - Carl-Oskar Lill

Carl-Oskar Lillin My Power Grids Storyn bannerikuva ja quote

“Parasta on se, ettei koskaan tunnu siltä, että tekisin töitä yksin. Tiimissämme on valtavasti tietoa ja kokemusta, josta on apua melkein kaikissa kohtaamissani ongelmissa."

Nimeni on Carl-Oskar Lill, ja työskentelen Area Sales Managerina Hitachi ABB Power Gridsin Grid Integration -yksikössä. Työssäni autan asiakkaitamme löytämään sopivat kestävän energian sähköasemaratkaisut – pääasiassa omalta osaltani data center sektorissa. Uskon, että nämä kestävän energian ratkaisut sekä esimerkiksi tuulivoima ovat yksi tärkeimmistä asioista, joita voimme tällä hetkellä tehdä puhtaan energian tuottamisen edistämiseksi.

Työssäni minua inspiroi erityisesti laaja osaamisemme. Meillä on kykyä tehdä monimutkaisia ja vaikuttavia projekteja, joiden toteuttaminen on todella mielenkiintoista. Olen ylpeä laadukkaasta tuotannostamme sekä siitä, että saan olla osa organisaatiota, joka voi kutsua itseään parhaaksi omalla alallaan. Omassa PG-tiimissäni parasta on se, ettei koskaan tunnu siltä, että tekisin töitä yksin. Tiimissäni on valtavasti tietoa ja kokemusta, josta on apua melkein kaikissa kohtaamissani ongelmissa. 

Tulevaisuudelta odotan innolla Hitachin tarjoamia uusia mahdollisuuksia, joiden ansiosta voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin.