Choose your region and language

Go

Menu

Press Release Zurich, Switzerland 20-04-2021

2 min read

Hitachi ABB Power Grids tuo markkinoille kestävän kehityksen EconiQ-valikoiman

mountains with clouds and sunrise reflecting sustainable future

EconiQ™-tuotteet, -palvelut ja -ratkaisut edistävät hiilineutraalia tulevaisuutta ja nopeuttavat energian vihreää siirtymää.

Hitachi ABB Power Grids on tänään lanseerannut EconiQ-valikoiman, joka sisältää ympäristömyönteistä kehitystä vauhdittavia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. Tällä valikoimalla yhtiö vahvistaa sitoutumistaan hiilineutraalin energiatulevaisuuden rakentamisessa.

Hitachi ABB Power Grids on edelläkävijä monissa globaaleissa teknologisissa läpimurroissa niin sähkön siirrossa kuin jakelussa. Yhtiö toimii asiakkaidensa kumppanina vahvemman, älykkäämmän ja vihreämmän sähköverkon rakentamiseksi ja on investoinut aktiivisesti vastatakseen ympäristötehokkaiden ratkaisujen kasvavaan kysyntään. Kysynnän kasvu on vahvasti kytköksissä niin hiilipäästöjen vähentämistavoitteisiin kuin sähkönkulutuksen kasvuun.  Yhtiö on arvioinut, että sähkön osuus energian kokonaiskysynnästä yli kaksinkertaistuu nykyisestä 20 prosentista yli 40 prosenttiin vuoteen 2050 mennessä1.

EconiQ-valikoima on suunniteltu vastaamaan kestävän kehityksen tarpeisiin ja se tarjoaakin ylivertaisen ympäristötehokkuuden perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. Yhtiön High Voltage Products -liiketoiminta julkisti tänään mullistavan vaihtoehtoisen eristekaasun korkeajännitetuotteisiin. Se tulee nopeuttamaan ympäristötehokkaan teollisuusstandardin syntymistä kasvihuonekaasu rikkiheksafluoridin (SF6) tilalle. EconiQ-korkeajännitevalikoima ei sisällä SF6-kasvihuonekaasua ja vähentää CO2-päästöjä yli puolella elinkaaren aikana2. EconiQ-korkeajännitevalikoima korvaa yhtiön AirPlus-tuotteet.

"Luomme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa innovatiivisia ratkaisuja nopeuttaaksemme muutosta kohti kestävän energian tulevaisuutta", sanoi Claudio Facchin, Hitachi ABB Power Gridsin pääjohtaja. "Teknologian edelläkävijöitä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. EconiQ- tuotevalikoiman avulla voimme siirtyä kohti hiilineutraalia energiajärjestelmää."

EconiQ on Hitachi ABB Power Gridsin ympäristötehokas kestävän kehityksen tuotevalikoima, jonka sisältämät tuotteet, palvelut ja ratkaisut edistävät ympäristötehokkuutta merkittävästi. Hitachi ABB Power Grids toimii innovaatioiden eturintamassa rakentamassa kestävän energian tulevaisuutta.

1 Hitachi ABB Power Grids study based on reports by IEA, BP, BNEF, DNVGL, Exxon mobile, Total, Shell, Irena, McKinsey, IPR.

2 Hitachi ABB Power Grids uses Life Cycle analysis to measure the environmental performance of its EconiQ portfolio

Hitachi ABB Power Grids on globaali teknologiajohtaja, jolla on lähes 250 vuoden historia. Yhtiö työllistää noin 36,000 henkilöä 90 maassa. Pääkonttori sijaitsee Zurichissä. Hitachi ABB Power Grids palvelee verkkoyhtiöitä, teollisuutta ja infrastruktuurialojen asiakkaita läpi koko arvoketjun, samoin kuin kasvavia aloja, kuten kestävä liikenne, älykkäät kaupungit, energian varastointi ja datakeskukset. Yhtiö painottaa toiminnassaan sosiaalisten, ympäristöllisten ja taloudellisten arvojen tasapainoa ja on sitoutunut toimimaan kestävän energian tulevaisuuden edistämiseksi innovatiivisilla ratkaisuilla ja digitaaliteknologioilla haluttuna kumppanina vahvemman, älykkäämmän ja vihreämmän verkon rakentamisessa perustana vahva osaaminen ja kokemus, maailmanlaajuinen läsnäolo ja vertaansa vailla oleva asennettu laitekanta. www.hitachiabb-powergrids.com/

About Hitachi Energy

 

Hitachi Energy is a global technology leader that is advancing a sustainable energy future for all. We serve customers in the utility, industry and infrastructure sectors with innovative solutions and services across the value chain. Together with customers and partners, we pioneer technologies and enable the digital transformation required to accelerate the energy transition towards a carbon-neutral future. We are advancing the world’s energy system to become more sustainable, flexible and secure whilst balancing social, environmental and economic value. Hitachi Energy has a proven track record and unparalleled installed base in more than 140 countries. Headquartered in Switzerland, we employ around 38,000 people in 90 countries and generate business volumes of approximately $10 billion USD.

Contacts

Media Relations

Hitachi Energy