地域と言語を選択してください

メニュー

Features Finland 03-01-2022

2 min read

Mielenkiintoisten työmahdollisuuksien lisäksi myös viihtyisä työympäristö

Kesätyöntekijätarina Niina 2021

Energiatekniikan insinööriksi opiskeleva Niina suorittaa viimeistä työharjoittelujaksoaan Operations Development & Document Management -harjoittelijana Hitachi Energyssä. Hän on kesän aikana ollut mukana erilaisissa toiminnan kehittämisprojekteissa ja oppinut paljon työelämätaitoja tulevaisuutta varten.

 

1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelet Hitachi Energyssä? 

Olen Niina, terveydenhuollon maisteri ja tuleva energiatekniikan insinööri. Suoritan Hitachi Energyssä viimeistä työharjoittelujaksoani kesätyöntekijänä Operations Development & Document Management -harjoittelijana.

2. Mitä kautta päädyit töihin Hitachi Energyyn?

Osallistuin syksyllä 2020 alkaneeseen Hitachi Energyn mentorointiohjelmaan. Mentoritapaamisten myötä kiinnostuin Grid Integration -liiketoiminnasta, ja päätin hakea kesätöitä Hitachi Energystä. Pääsin haastatteluun, ja ilokseni minulle tarjoutui kesätyöpaikka.

3. Mitä työtehtäviisi kuuluu? 

Työn sisältö ja päivittäiset työtehtävät vaihtelevat paljon. Kesän aikana olen ollut mukana erilaisissa toiminnan kehittämisprojekteissa. Suoritin kesän aikana haastatteluja liiketoiminnan henkilöstölle uutta dokumentoinnin ohjelman kehittämistä varten. Haastattelujen myötä pääsin
mukaan kehitysprojektiin, ja sain hyvin kattavan kuvan liiketoiminnan eri osastojen toiminnoista.

4. Mikä työskentelyssä on ollut parasta?

Parasta ovat olleet avuliaat ja ystävälliset kollegat. Lisäksi liukuva työaika on mahdollistanut työaikataulujen suunnittelun lapsiperhearkeen sopivaksi. Myös toimipaikan työpiste on valoisa ja viihtyisä, joten itse viihdyn konttorilla hyvin.

5. Mitä sellaista olet kesän aikana oppinut, mistä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Koen, että kaikki työtehtäväni opettavat minua tulevaisuuden urapolullani. Lisäksi etätyöskentely ja etäkommunikointi kollegoiden kanssa on opettanut paljon käytössä olevista ohjelmista.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyn?

Iso kansainvälinen yritys tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Hitachi Energyssä pääsee vaikuttamaan kansainvälisesti, ja samalla myös kehittämään omaa kielitaitoaan. Täältä löytyy hyvin monipuolisia työtehtäviä. Hitachi Energyssä myös työympäristö on innostava; toimistot valoisia, työpisteet ergonomisia ja työvälineet uudenaikaisia. 

Get to know more