Choose your region and language

Go

Menu

Features Finland 19-02-2024

1 min read

Hitachi Energyn vetyaiheisten webinaarien tallenteet

Sähkö on vihreän vedyn tuotannon tärkein raaka-aine ja luotettava sähköjärjestelmä vetylaitoksen kilpailukyvyn, tuottavuuden ja käyttövarmuuden kivijalka. Hitachi Energy toimii kumppanina vedyntuotantolaitoksen sähköjärjestelmän investointivaiheesta sen toteutukseen ja ylläpitoon sisältäen vetylaitoksen sähköjärjestelmän esisuunnittelun, toteutuksen, hallinnan ja elinkaaren aikaisen optimoinnin.

Mitä vetylaitoksen sähköjärjestelmän suunnittelussa ja elinkaaren aikaisessa hallinnassa tulisi huomioida?  Entä muuntajien ja tehoelektroniikan valinnassa vetylaitokseen? Tutustu  webinaaritallenteisiimme ja asiantuntijoidemme vinkkeihin. 

Tutustu vetyaiheisten webinaarien tallenteisiin ja asiantuntijoidemme vinkkeihin

Contacts

Kuvassa Timo Keski-Valkama Hitachi Energy
Timo Keski-Valkama
+358 50 3346210
Kuvassa Björn Nyberg Hitachi Energy
Björn Nyberg
+358 50 334 2415
Kuvassa Tomi Turkia Hitachi Energy
Tomi Turkia
+358 50 335 8161