地域と言語を選択してください

メニュー

Features Finland 03-01-2022

2 min read

Iso kansainvälinen yritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet edetä omalla urapolulla

Kesätyöntekijä Viljami 2021

Kauppatieteitä opiskeleva Viljami työskenteli Hitachi Energyssä markkinadatan analyytikkoharjoittelijana Market Intelligence -yksikössä Sveitsissä. Hän sai kaksi isoa projektia työtehtävikseen, ja oppinut paljon ajanhallinnasta sekä vastuunottamisesta kesän aikana.

 

1. Kuka olet, ja missä tehtävässä työskentelet Hitachi Energyssä?

Olen Viljami, 25-vuotias helsinkiläinen. Opiskelen viidettä vuotta Vaasan yliopiston Strategic Business Development -maisteriohjelmassa. Työskentelen etänä markkinadatan analyytikkoharjoittelijana Market Intelligence -yksikössä, joka sijaitsee Zürichissä, Sveitsissä.

2. Mitä kautta päädyit töihin Hitachi Energyyn?

Päädyin töihin Hitachi Energyn järjestämän mentorointiohjelman kautta, jota meille mainostettiin Vaasan yliopiston omissa viestintäkanavissa.
Mentorini osasi tarjota minulle vaihtoehtoja töiden suhteen kiinnostuksen kohteisiini ja koulutukseeni perustuen.

3. Mitä työtehtäviisi kuuluu? 

Kesäksi sain tehtäväkseni sisäisen tietokannan rakentamisen ja makrotalouden mallintamistyökalun suunnittelun ja rakentamisen.

4. Mikä työssäsi on ollut parasta?

Parasta on ollut se, miten paljon harjoittelijan oppimista ja kehittymistä tuetaan, mutta myös haastetaan sopivasti. Lisäksi parasta on ehdottomasti työn joustavuus, komeat työtilat ja ison firman tuomat leveät ”hartiat”.

5. Mitä sellaista olet kesän aikana oppinut, mistä on sinulle hyötyä myös tulevaisuuden työelämässä?

Paljon konkreettista osaamista eri alustoista ja ohjelmistoista, jotka varmasti katsotaan tulevaisuudessa eduksi. Myös osaaminen ajanhallintaan, vastuunottamiseen ja raportointiin liittyen on kehittynyt.

6. Miksi nyt kesätöitä etsivän kannattaisi hakea kesätöihin Hitachi Energyyn?

Siihen on paljon syitä! Hitachi Energy on iso kansainvälinen yritys, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet edetä omalla urapolulla ja on työnantajana joustava. Yhtiö tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, ja täällä on myös vaikuttava tapa ottaa harjoittelija heti osaksi työyhteisöä. Suosittelen Hitachi Energyä kaikille kesätyönhakijoille! 

Get to know more